AVION v novém

09 - 11 - 10  Press Release

AVION Shopping Park Brno se představuje v novém

Tisková zpráva, Brno 10.11. 2009

Proč nachodit stovky metrů, když si chcete koupit něco hezkého, pobavit se a cítit se při tom příjemně jako doma? Vytvořili jsem pro vás  místo, kde si můžete buďto jednoduše a rychle nakoupit, nebo také v klidu posedět při dobrém občerstvení. Nejen s rodinou, ale i se svými obchodními partnery.  Tento ráj na zemi se jmenuje AVION Shopping Park Brno a v těchto dnech se představí v novém rouše.

Modernizace

AVION Shopping Park je obchodním centrem, které chce reagovat na měnící se potřeby  svých zákazníků. Modernizace se zrealizovala po 10 letech od jeho slavnostního otevření pro veřejnost v roce 1998 a trvala 10 měsíců. „Cílem rekonstrukce bylo zvýšit estetickou úroveň centra, odlehčit a prosvětlit interiér, ale také podtrhnout jedinečnost zachováním dřevěných prvků. A samozřejmě také získat nové a atraktivní nájemce,“ vysvětluje Project Manager obchodního centra, Andrea Aujeská.

Zmodernizovalo se 3 300m2 společných prostor, chodby, toalety, vstupy i šatny pro zaměstnance. Také nájemci si zrekonstruovali své obchodní jednotky. Zvednutím skleněných   výkladců až do výše 4.5 metrů se většina provozoven prosvětlila. Pro maminky, které potřebují nakojit své děti,  je zde nový přebalovací  a kojící koutek. Pro děti se upravily toalety, přibyla  speciální dětská umyvadélka. V pasáži byla nainstalována nová křesílka a lavičky, kde si může unavený návštěvník odpočinout a udělat pohodlí. To vše jsou úkony viditelné pro nakupující na první pohled. Za tím druhým, skrytým pohledem můžeme najít komplexní úpravu klimatizace, elektrických rozvodů, ventilace a dalších důležitých nástrojů k zajištění vysokého komfortu pro naše zákazníky.

Většina prací probíhala v nočních hodinách, aby zákazníci nebyli při svém pobytu v AVION Shopping Parku ničím rušeni a omezováni. Ale  i práce, které bylo nutno realizovat přes den, byly zabezpečeny tak, že návštěvník obchodního centra jakékoliv stavební i jiné úpravy ani nezaregistroval.

Obchodní strategie a filosofie společnosti – “family friendly”, aneb přátelský k rodině

Filosofií všech obchodních center společnosti Inter IKEA Centre Group po celé Evropě je zaměření “family friendly”, aneb přátelské chování k rodině. V tomto duchu se v následujícím roce brněnský AVION více soustředí na projekty, které podporují rodiny s dětmi. S tím souvisí načasování dlouhodobé spolupráce s nadačním fondem Krtek, který pomáhá onkologicky nemocným dětem. Lidé mohou před vánočními svátky přijít do obchodního centra a přispět do sbírky zakoupením plyšového krtečka. Peníze z vánoční kampaně budou použity pro dětské pacienty z Kliniky dětské onkologie Fakultní nemocnice v Brně - k financování jejich rekonvalescentního zimního pobytu na horách. To však není jediná akce, kterou vedení Avionu chystá pro své návštěvníky. Celý rok 2010 bude ve znamení zajímavých a přínosných akcí včetně soutěží o zajímavé ceny. Podrobnosti se návštěvníci dozví z internetových stránek a chystané kampaně.

AVION Shopping Park rozdává MILION

Obchodní centrum AVION Shopping Park se rozhodlo obdarovat své věrné návštěvníky. V předvánočním období rozdá proto AVION tisíce stokorunových poukázek. „Smyslem celé akce je obdarovat co nejvíce návštěvníků,“ říká Martina Procházková, marketingová manažerka.

AVION Shopping Park Brno

je nákupní centrum patřící do rodiny Shopping Parků společnosti IICG. V České republice se nachází nákupní centra AVION hned ve třech městech – AVION  Praha, AVION Brno a AVION Ostrava. Na Slovensku pak naleznete ještě AVION Bratislava. Brněnské centrum bylo otevřeno v listopadu roku 1998 a nyní se rozprostírá na přibližně 200 000 metrech čtverečních a má 2500 parkovacích míst. Parkování je zdarma.

Doprava

je možná vlastním vozem, ale i  bezplatnou kyvadlovou dopravou. Do autobusů nákupního centra AVION Brno můžete nastoupit na ulici Úzké hned vedle obchodního domu Tesco. Autobusy jezdí přibližně každých 15 minut. Můžete využít i MHD – autobus č. 67.

Otevírací doba obchodů

v nákupním centru AVION Shopping Park Brno je denně od 10:00 do 21:00 hod., prodejce nábytku IKEA má otevřeno denně od 10:00 až do 22:00, hypermarket Tesco má otevřeno NONSTOP.

Kontakt: www.avion.cz

Celou tiskovou zprávu můžete shlédnout na portálu iDNES.cz: http://zpravy.idnes.cz/v-obchodnim-centru-avion-skoncily-nocni-rekonstrukce-pf2-/brno.asp?c=A091110_183803_brno_krc

Vydal Inter IKEA Centre ČR za AVION Shoping Park Brno, Skandinávská 2, 619 00 Brno, Tel.: +420 543 539 905

Otevírací doba